17 січня у Житомирському музично-драматичному театрі відбувся щорічний різдвяний вечір колядок римо-католицького гурту «Rejoice», який зібрав повний зал глядачів.

IMG-6826

Gospel-хор “Rejoice” вже 5 років працює при парафії Божого милосердя у місті Житомирі, на Мальованці. Концерт відбувся у супроводі професійного музичного гурту та створив чудовий різдвяний настрій. Усі присутні разом колядували та прославляли новонароджене дитятко Ісус.

IMG-6818

У цьому році організатори дивували різноманітними сюрпризами та новинками: звучанням таємничого інструменту дудука, який торкав до глибини душі усіх присутніх, зворушливим танком дітей під звуки колискової для Ісуса, колядуванням усього залу відомої української колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю», новими солістами, виконанням всесвітньовідомої пісні «Jingle bells» у фірмовому джазовому стилі, різдвяною фото-зоною та смачним печивом handmade у подарунок кожному.

IMG-6836

У програмі концерту звучали кавер-версії колядок відомого польського колективу TGD, відомі українські, польські колядки та власні твори гурту «Rejoice». Концерт був благодійним та зібрав 9570 гривень на лікування онкохворої жінки. Організатори щиро запрошують усіх бажаючих на наступні концерти гурту «Rejoice» та складають щирі вітання з Різдвом Христовим, побажання єдності та миру нашій країні!

 

IMG_0039

 

IMG_0042

IMG_0069

IMG_0071

IMG_0012

IMG_0058

IMG_0067