30 березня 2016 року вже в черговий раз відбулися душпастирські відвідини малозабезпечених людей територіального центру, який організувала Парафія Божого Милосердя. Наш звичай робити обід для бідних переріс у добру традицію. На кожне свято ми намагаємося відвідати цих людей, бо знаємо що вони нас чекають. Отже о год. 14.00 настоятель о. Ярослав Ольшевський, двох вікарних священники о. Віктор та о. Віталій, палльотинка сестра Галина, міністранти, молодіжний хор разом з органісткою прибули на свято.

DSC_0014

Все це відбувалося у приміщенні територіального центру. Починалось все з того, що о. Ярослав сказав вступне слово, після того хор заспівав пісню, пізніше міністрант прочитав читання, хор ше раз радував гостей прекрасною піснею, потім с. Галина розповіла чудову історію, яка зачарувала всіх хто там був, а на закінчення головної частини відбулося ділення освяченими крашанками у супроводі пісень.

DSC_0026

         В другій частині заходу всі перейшли в зал де був вже готовий обід, 52 людей зайняли місця і обідали, а хор розважав чарівними піснями. Наші Священники завжди піклувалися про те, аби всі були ситі і щоб всім усього вистачило. І по завершенню як і в попередні рази всі отримали довгоочікувані подарунки, які були зазделегідь підготовлені. Приємно було бачити ці щасливі очі. Всі залишись дуже задоволені та вдячні всім хто зміг їм допомогти.

Анастасія Киричук

DSC_0112