zdjęcie A. Stepien mn.       В парафії св. Терези від Дитяти Ісус у Львові-Брюховичах, 2 серпня цього року відбулася передача обов’язків делегата у спільноті Отців Паллотинів. Сталось це у присутності Настоятеля Провінції о. Зенона Ханаса SAC і членів Управління Провінції з Варшави, а також членів Делегатури Матері Божої Фатімської в Україні. Від цього дня функцію делегата буде виконувати о. Артур Стемпєнь SAC, одночасно виконуючи обов’язки радника в провінційному управлінні.

       О. Артур Стемпєнь SAC є священиком Товариства Католицького Апостольства (Отці Паллотини) від 2004 року. Після свячень працював в смт. Білогір’я (Камянець-Подільська дієцезія) де відповідав за кандидатів до семінарії, що розпочинали свій перших етап формації. Після трьох років був скерований на навчання до Папського Григоріанського Університету у Римі за спеціальністю – психологія, яке закінчив прийнявши обов’язки префекта семінаристів у Вищій Духовній Семінарії в Олтажеві (Польща) в 2012-2017 роках. В даний момент відповідає за формацію священиків і братів у своїй провінції, а також співпрацює з генеральним секретаріатом в справах формації в Римі.

        Делегатура Матері Божої Фатімської Отців Паллотинів була створена у 1993 році, на сьогоднішній день до її складу входять 25 священиків які служать в Києво-Житомирській, Луцькій, Львівській, Камянець-Подільській і Одесько-Сімферопольській дієцезіях, а також 2 семінаристів.