Паллотини світу

 

CASA GENERALIZIA

SOCIETA’ DELL’APOSTOLATO CATTOLICO

Piazza S. Vincenzo Pallotti, 204;

00186 ROMA

 

Товариство Католицького Апостольства

Майдан Святого Вікентія Паллотті 204;

00186 Рим

Італія

Тел. +39 06 6819469; факс: +39 06 6876827;E-mail:segretar@cgsac.org

www.pallotti-sac.org

 

 

 

Діяння святого Вікентія Паллоті дали свої плоди по цілому світу на протязі 150 років після його смерті. Отці-паллотини координують роботу 11 провінцій, а саме: Провінція Італійська: Цариця Апостолів; Провінція Німеччини: Пресвятого Серця Ісуса; Провінція Ірландська; двох Провінцій Польщі: Христа Царя Всесвіту та Благовіщення Господнього; двох Провінцій Бразилії: Марії Діви та Святого Павла Апостола; Провінція Швейцарії: Святого Миколая де Флюе; двох Провінцій Америки: Матері Божої та Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії; Провінція Індії: Об’явлення Господнього.

Меншими від Провінцій є регіони, яких у світі існує сім: Уругвайська, Французька, Австралійська, Аргентинська, Південно-Африканська, Руандо-Заїрська в Бразилії.

Ще меншими їх утвореннями є делегатура і знаходяться вони в: Америці, Канаді, Камеруні, Англії, Танзанії, Аргентині, Іспанії і Хорватії.

 

 

Польська Провінція Христа Царя Всесвіту має делегатури в Україні, Словаччині, Узбережжя Кості Слонової і в Колумбії-Венесуелі.

Інша Провінція Благовіщення Господнього має делегатури в Бразилії, Америці, Кореї, Новій Гвінеї та в Білорусії.

За керування Товариства Католицького Апостольства відповідальним є Генеральне правління на чолі з Генеральним Настоятелем. Вони знаходяться в Римі, у будинку, де колись жив Вікентій Паллотті. Поблизу знаходиться костел San Salvatore in Onda, де в кришталевому гробі під головним вівтарем є реліквії святого Вікентія Паллотті.

Генеральне правління разом з Отцем-Генеральним настоятелем дбають про вірність ідеалам цілого Союзу Католицького Апостольства. Всі його члени зобов’язуються оживлювати віру і християнську любов між католиками, а також розбудити в них переконання щодо їхнього покликання до апостольства і його реалізацію. Прикладають всі зусилля до зміцнення єдності між католиками і заохочують їх до апостольської діяльності в Церкві аби її місія була більш ефективнішою.

За кожну Провінцію, регіони, делегатуру відповідають Отці-Провінціали разом зі своїми Радними. А за кожною місцевою спільнотою закріплені Отці-Настоятелі.

На сьогоднішній день Товариство Католицького Апостольства налічує близько 2360 чоловік: священики і брати, які об’єднані майже в 400 спільнотах, розміщених по цілому світу.